Салати - необхідне доповнення до столу, а іноді і зовсім самостійні страви. Салати корисні, легкі, і їх - безліч. Навряд чи хтось колись намагався підрахувати, скільки у світі рецептів салатів.
Ні краплі не помилимося, якщо назвемо цифру в кілька сот тисяч. А все тому, що навіть тут і зараз якась господиня складає новий, досі не випробуваний рецепт. І новим він стане тому, що в будинку не виявилося якогось інгредієнта і його довелося терміново замінити чимось іншим.
Ось так і ви - мрійте, пробуйте, змішуйте, експериментуйте. І ваш стіл стане самим прекрасним і непередбачуваним. Наприклад, звичайний салат з редису. Знає, скільки видів салатів з такою назвою. Редис і чорнослив, редис з м'ясом, редис з яйцями, редис із зеленню і рослинним маслом, редис з морквою і сметаною.
Є абсолютно неповторні салати з сиром. Але не солодкі, а солоні. Наприклад, сир, сіль, зелений лук і сметана - спробуйте, смак зовсім незвичайний.
А салат із зерен граната і кружечків тонко нарізаного, промитого й віджатого в холодній воді лука. Салат, який обов'язково кладуть у скляну глибоку чашу, щоб була видна його витонченість і легкість. В Узбекистані такий салат подають до плову. Спробуйте: нічого подібного ви в житті не пробували.
Женский журнал "Прекрасная леди" - красота, мода, здоровье
Ні краплі не помилимося, якщо назвемо цифру в кілька сот тисяч. А все тому, що навіть тут і зараз якась господиня складає новий, досі не випробуваний рецепт. І новим він стане тому, що в будинку не виявилося якогось інгредієнта і його довелося терміново замінити чимось іншим.
Ось так і ви - мрійте, пробуйте, змішуйте, експериментуйте. І ваш стіл стане самим прекрасним і непередбачуваним. Наприклад, звичайний салат з редису. Знає, скільки видів салатів з такою назвою. Редис і чорнослив, редис з м'ясом, редис з яйцями, редис із зеленню і рослинним маслом, редис з морквою і сметаною.
Є абсолютно неповторні салати з сиром. Але не солодкі, а солоні. Наприклад, сир, сіль, зелений лук і сметана - спробуйте, смак зовсім незвичайний.
А салат із зерен граната і кружечків тонко нарізаного, промитого й віджатого в холодній воді лука. Салат, який обов'язково кладуть у скляну глибоку чашу, щоб була видна його витонченість і легкість. В Узбекистані такий салат подають до плову. Спробуйте: нічого подібного ви в житті не пробували.
Женский журнал "Прекрасная леди" - красота, мода, здоровье